Dronefoto

drone / foto
Høydebilder

Jeg tilbyr både dronefoto og –video fra luften med mine to kameradroner. Operasjonene er forsikret, og virksomheten er godkjent av luftfartstilsynet med operatørnummer NO.RPAS.00090.

Den dedikerte fotodronen bærer et systemkamera med APS-C bildebrikke og et Sigma 19/f2.8, 10/f4 eller 30/f2.8 objektiv, for skarpe og kontrastfulle bilder.

Videodronen er en DJI Phantom 4 Pro, men denne tar også 20MP stillbilder i høy oppløsning ved ~24mm ekvivalent brennvidde. I kombinasjon med ND filter gir dette skarp, jevn og “gélefri” video.

Jeg kan også tilby foto og video fra DJI Inspire 2 med X5 gjennom min samarbeidspartner, hvor vi flyr med dedikert droneoperatør og fotograf.

Erfaring

Dronefoto har en rekke bruksområder, men jeg har mest erfaring innen reklame, 360, bil, bolig og næringseiendom.

Ettersom jeg også er fotograf stiller jeg høye krav til komposisjonen av dronebildene, og er flink til å hente hele potensialet i råfilene.

Jeg leverer i hovedsak dronebilder til hele Østlandet, inkludert byene Oslo, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden og områdene rundt, men kan også reise lenger.

For droneopptak i sentrumsområder over andre mennesker disponerer jeg også en DJI Mini 2 på 249g. Selv om denne dronen er unntatt de standardiserte sikkerhetsavstandene i droneforskriften, er det likevel nødvendig å følge prosedyrene beskrevet i operasjonsmanualen for å ivareta sikkerheten.

Kontakt meg hvis jeg kan bistå deg med foto eller video fra høyden!