Dronefoto

drone / foto
En av Norges første dronefotografer

Jeg tilbyr både dronefoto og dronevideo fra luften, og har over 15 års erfaring som fotograf og filmskaper for en rekke store bedrifter. Operasjonene er forsikret og godkjent av Luftfartstilsynet siden 2014.

Den primære fotodronen er i dag en DJI Mavic 3 Cine med et 4/3″ kamera, og objektiv som tilsvarer ~24mm f/2.8. Dette gir skarpe og kontrastfulle bilder, med mulighet for inspeksjon eller kreative opptak via et ekstra ~160mm f/4.4 teleobjektiv.

Dronevideo leveres i inntil 5.1K 50fps / 4K 120fps ProRes 422 HQ, eller som ferdig klippet og redigert film.

Jeg kan også tilby foto og video fra DJI Inspire 2 med X5 gjennom mine samarbeidspartnere, hvor vi flyr med dedikert droneoperatør og fotograf.

Komplette foto- og videoproduksjoner

Dronefoto har en rekke bruksområder, men jeg har mest erfaring innen film og foto for reklame og annonser, herunder 360, bil, bolig og næringseiendom. Ettersom jeg også er fotograf og filmprodusent stiller jeg høye krav til komposisjonen av dronebildene, og er flink til å hente ut hele potensialet i råfilene.

Jeg leverer i hovedsak dronebilder til hele Østlandet, inkludert byene Oslo, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden og områdene rundt, men kan også reise lenger.

For droneopptak i sentrumsområder over andre mennesker disponerer jeg også en DJI Mini 2 på 249g. Selv om denne dronen gir større fleksibilitet og er unntatt de standardiserte sikkerhetsavstandene i droneforskriften, er det likevel nødvendig å følge prosedyrene beskrevet i operasjonsmanualen for å ivareta sikkerheten.

Kontakt meg hvis jeg kan bistå deg med foto eller video fra høyden!