Næringseiendom

foto / drone
Fotografering av næringseiendom

Jeg har flere års erfaring med film og foto av næringseiendom for kunder som Malling & Co, Forsvarsbygg, Thon Eiendom, Scala Eiendom, DNB, Fabritius Gruppen og Norsk Gjenvinning / R3 Entreprenør.

Da Fabritius Gruppen bygde Europris sitt nye sentrallager fra 2017-2019, filmet og fotograferte jeg hele prosjektet fra start til slutt med jevnlige oppdateringer underveis i anleggsarbeidet. Til slutt sammenstilte jeg en rask oppsummering som ble vist på overtagelsen. Da Storebrand solgte sitt hovedkvarter på Lysaker til over 2 milliarder via Eiendomshuset Malling & Co, stod jeg som totalleverandør av film, foto og nettsider til prospektet.

Film

Jeg produserer også film for næringseiendom, enten det er i forbindelse med utleie, transaksjon eller annen promotering. Se eksempler på film av næringseiendom her.

Områder

Jeg betjener i hovedsak hele Østlandet, og utfører mange oppdrag i Oslo-regionen, men har også besøkt både Trondheim, Notodden og Arendal på eiendomsoppdrag. Jeg bor på Rygge, og har kort reisevei til byene Halden, Fredrikstad, Sarpsborg. Moss, Vestby og Ski.