Webdesign

design
Tydelig og responsivt design gjennom WordPress

Tydelig kommunikasjon er viktig for å tiltrekke seg de gode kundene! Jeg vil hjelpe deg med å formidle ditt budskap på en presis måte, med et moderne uttrykk, og med responsivt design som selvfølgelig tilpasser seg nettbrett og mobil automatisk.

Jeg programmerer PHP, HTML og CSS, og leverer både innhold, foto, dronefoto, video, grafikk og logo etter ønske. Vi kan også migrere innhold fra dine eksisterende nettsider – velg det som passer deg eller din bedrift best!

Min ekspertise ligger i WordPress, som er verdens mest populære publiseringssystem. Det brukes av selv store selskaper, som CNN, Sony, UPS og Forbes. Systemet støtter alt fra nettbutikker til vanlige firmasider og nyhetssider, gjennom en rekke innstikk og utvidelsesmuligheter. Dette sørger for at jeg, eller dere, enkelt kan vedlikeholde, oppdatere og bygge videre på nettsidene deres i fremtiden.

Annonser og SEO

Jeg kan også lage svært målrettede annonser for nettsidene dine på Google AdWords og Facebook, og hjelpe deg med å analysere besøkstallene dine i Google Analytics. Ved behov, kan søkemotoroptimalisering (SEO) bidra til å øke synligheten i søkemotorer, for å få flere besøkende til dine websider.

Jeg kan levere nettsider til hele landet, men betjener hovedsaklig områdene rundt Oslo, Moss, Fredrikstad og Halden. Her er noen eksempler på nettsider jeg har laget for kunder:

2016: http://bedriftsenteret.no/

2016: http://jobbidrett.no/

2015: http://0-100.as

2014: http://4Bikers.no