Webdesign

design
Webdesigner og totalleverandør

Tydelig kommunikasjon er viktig for å tiltrekke seg de gode kundene! Jeg vil hjelpe deg med å formidle ditt budskap på en presis måte, med et moderne uttrykk, og med responsivt design som selvfølgelig tilpasser seg nettbrett og mobil automatisk.

Jeg har skrevet PHP, HTML og CSS i over 15 år, og designer komplette nettsider med både innhold, foto, dronefoto, video, grafikk og logo etter ønske. Vi kan også migrere innhold fra dine eksisterende nettsider – velg det som passer deg eller din bedrift best!

Enkelt vedlikehold

Min ekspertise som webdesigner ligger i WordPress, som er verdens mest populære publiseringssystem. Det brukes av selv store selskaper, som CNN, Sony, UPS og Forbes. Systemet støtter alt fra nettbutikker til vanlige firmasider og nyhetssider, gjennom en rekke innstikk og utvidelsesmuligheter. Dette sørger for at jeg, eller dere, enkelt kan vedlikeholde, oppdatere og bygge videre på nettsidene deres i fremtiden.

Annonser og SEO

For å generere mer trafikk, kan vi sammen lage en digital annonsestrategi på Google AdWords, Facebook og LinkedIn. Med målrettede annonser, treffende landingssider og gode analyser kommer vi langt for hver annonsekrone.

Søkemotoroptimalisering (SEO) for å øke synligheten i søkemotorer er ikke så mystisk som det en gang var. Det handler i korthet om å ha engasjerende innhold på en nettside med et godt rammeverk. Konkurransen er riktignok stor, og selv med god SEO finnes det ingen garantier for å havne på toppen av Google.

Jeg kan levere webdesign til bedrifter i hele Norge, men betjener hovedsaklig områdene rundt Oslo, Asker, Vestby. Moss, Fredrikstad og Halden.