Dronefilm

drone / film
Luftig video

Jeg tilbyr både dronefotografering og -video fra luften med både FPV- og ordinære droner. Operasjonene er forsikret, og virksomheten er godkjent av luftfartstilsynet.

Den primære videodronen er en Mavic 3 Cine, men kan også fly DJI FPV m/GoPro eller en cinewhoop i form av BetaFPV 95X v3. I kombinasjon med ND-filter gir dette skarp, jevn og “gélefri” video av høy kvalitet. Fordi jeg har mange års erfaring med videoproduksjon og videoredigering, kan jeg både planlegge opptakene godt og utnytte materialet best mulig i ettertid. I samarbeidsprosjekter kan jeg levere filer både fra Adobe Premiere, After Effects og Sony Vegas.

Den dedikerte fotodronen bærer et NEX-kamera med APS-C bildebrikke og et Sigma 19mm/f2.8 eller 10mm/f4 objektiv, for skarpe og kontrastfulle bilder.

Jeg kan også tilby foto og video fra DJI Inspire 2, hvor vi flyr med dedikert droneoperatør og fotograf.

Bruksområder og andre tjenster

Dronevideo har en rekke bruksområder, og de vanligste er blant annet bilder av bolig og eiendom, reklame, kartlegging og inspeksjon.

Jeg lager også reklamefilmer og video for næringseiendom både med og uten drone. Et Sony a7S III og flere sekundære kameraer i kombinasjon med motoriserte slidere, gimbaler, automatisk målretting, samt lys- og lydutstyr gir mange kreative muligheter!

Jeg leverer dronebilder til hele Østlandet, inkludert byene Oslo, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden og områdene rundt.

Kontakt meg hvis jeg kan bistå deg med foto eller video fra høyden!