Dronevideo

drone / film
Luftig video

Jeg tilbyr både dronefotografering og -video fra luften med mine to kameradroner. Operasjonene er forsikret, og virksomheten er godkjent av luftfartstilsynet.

Videodronen er en Phantom 4 Pro med 4K video i 60fps. I kombinasjon med ND-filter gir dette skarp, jevn og “gélefri” video av høy kvalitet. Fordi jeg har mange års erfaring med videoproduksjon og videoredigering, kan jeg både planlegge opptakene godt og utnytte materialet best mulig i ettertid. I samarbeidsprosjekter kan jeg levere filer både fra Adobe Premiere, After Effects og Sony Vegas.

Den dedikerte fotodronen bærer et NEX-kamera med APS-C bildebrikke og et Sigma 19mm/f2.8 eller 10mm/f4 objektiv, for skarpe og kontrastfulle bilder.

Jeg kan også tilby foto og video fra DJI Inspire, hvor vi flyr med dedikert droneoperatør og fotograf.

Bruksområder og andre tjenster

Dronevideo har en rekke bruksområder, og de vanligste er blant annet bilder av bolig og eiendom, reklame, kartlegging og inspeksjon.

Jeg lager også videoer med opptak fra bakken. Et Sony a7S III og et Nikon D850 i kombinasjon med motoriserte slidere, gimbaler, automatisk målretting, samt lys- og lydutstyr gir mange kreative muligheter!

Jeg leverer dronebilder til hele Østlandet, inkludert byene Oslo, Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden og områdene rundt.

Se også dronevideo av redningsskøyten Elias, en liten videoproduksjon for Norsk Gjenvinning, video av næringseiendom for DNB, eller video av Kirketorget i Moss.

Videoene over er filmet i 2014-2015, med eldre utstyr. I senere tid har alle mine droneopptak inngått i andre produksjoner for reklamekunder, men kvaliteten er blitt langt høyere. :)

Kontakt meg hvis jeg kan bistå deg med foto eller video fra høyden!